DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya
Una aroma i un bouquet inimitables
Amb llet recollida diàriament i nata fresca del Pirineu s’elabora la Mantega DOP Alt Urgell i la Cerdanya, madurada amb uns ferments específics que li donaran unes aromes i un bouquet característics i que, d’alguna manera, ens recordaran l’avellana.
Zona de producció i elaboració: comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya.
Característiques: la mantega s’elabora amb nata de llet de vaca de raça frisona pasteuritzada i ferments làctics mesòfils. L’alimentació de les vaques, el clima d’aquestes comarques i el procés d’elaboració i maduració de la mantega confereixen a aquest producte la seva olor i el seu sabor característic, d’alta intensitat global i lleugerament àcids.
Sant Ermengol, 37
La Seu d'Urgell - 25700
+34 973 35 02 66
formatge@dop-alturgell-cerdanya.com
Cadí SCCL
Sant ErmengoL, 37
La Seu d’Urgell - 25700 (Lleida)
Tel. +34 973 35 00 25
cadi@cadi.es