Enlairem les DOP-IGP Catalanes. DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya

24.11.2022

El passat dijous 17 de novembre vam conèixer la DOP de la Mantega de l'Alt Urgell i la Cerdanya a vista d'ocell, amb el globus aerostàtic de la Federació Catalana DOP - IGP.

La mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya s’elabora amb llet fresca de vaca frisona d’aquestes comarques. La seva textura és molt untuosa. L’excepcionalitat de la mantega rau en la maduració lenta de la nata amb ferments làctics, seguint el mètode tradicional, que li proporciona un gust lleugerament àcid amb aromes intensos a nata fresca i records d’avellana. Nous vols pels territoris catalans amb DOP-IGP.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto