DOP Avellana de Reus

DOP
DOP Avellana de ReusDOP Avellana de ReusDOP Avellana de ReusDOP Avellana de ReusDOP Avellana de Reus

DOP Avellana de Reus

Una fruita seca única, diverses varietats excepcionals

Ens ubiquem en una zona que representa la producció de fruita seca més notable de Catalunya, per la seva reputació i la seva qualitat. La DOP Avellana de Reus protegeix diverses varietats d’avellana, totes elles amb qualitats gastronòmiques excepcionals.

Zona de producció i elaboració: comarques del Baix Camp, l’Alt Camp, el Tarragonès, el Priorat, la Conca de Barberà i la Terra Alta.

Varietats: negreta, pauetet, gironella, morella i culplana. D’aquestes varietats, la negreta és la més cultivada.

Característiques: cada varietat té les seves característiques. No obstant això, s’ha demostrat que incloure petites quantitats d’avellana en l’alimentació diària redueix els índex de colesterol en sang. L’avellana és un complement altament beneficiós per a la salut en qualsevol dieta equilibrada.

Passeig Sunyer 4-6
Reus - 43202 (Tarragona)
+34 977 32 81 03
info@avellanadereus.cat

Notícies

Notícies

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto