DOP Avellana de Reus
Una fruita seca única, diverses varietats excepcionals
Ens ubiquem en una zona que representa la producció de fruita seca més notable de Catalunya, per la seva reputació i la seva qualitat. La DOP Avellana de Reus protegeix diverses varietats d’avellana, totes elles amb qualitats gastronòmiques excepcionals.
Zona de producció i elaboració: comarques del Baix Camp, l’Alt Camp, el Tarragonès, el Priorat, la Conca de Barberà i la Terra Alta.
Varietats: negreta, pauetet, gironella, morella i culplana. D’aquestes varietats, la negreta és la més cultivada.
Característiques: cada varietat té les seves característiques. No obstant això, s’ha demostrat que incloure petites quantitats d’avellana en l’alimentació diària redueix els índex de colesterol en sang. L’avellana és un complement altament beneficiós per a la salut en qualsevol dieta equilibrada.
Passeig Sunyer 4-6
Reus - 43202 (Tarragona)
+34 977 32 81 03
info@avellanadereus.cat