Els dies 25 i 26 de maig, torna el Time Out Fest, el festival gastronòmic del Time Out, un esdeveniment en el qual els millors xefs de la ciutat elaboraran setze plats inèdits amb aliments amb Denominació d’Origen Protegida (DOP) i Indicació Geogràfica Protegida (IGP).
Així, amb l’entrada general al festival (5€) podreu accedir a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, on hi trobareu les carpes del xefs, gaudir de la programació musical, tastos i tallers per a tots els gustos, activitats infantils i algunes sorpreses més! Podeu consultar tota la programació del Time Out Fest al Time Out.
Nosaltres a continuació us avancem les elaboracions gastronòmiques que hi podreus degustar:
- Noodles dan dan de porc amb IGP Poma de Girona, pebre de sichuán i DOP Avellana de Reus, del restaurant Dr. Zhang.
- Sheng jian bao amb vedella, porc, coriandre, ceba i maionesa de sriracha amb oli DOP Les Garrigues, DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya, i DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya, del restaurant Kao Street.
- Taco d’IGP Gall del Penedés, pibil i ceba avinagrada amb IGP Clementines de les Terres de l’Ebre, del restaurant Xubatacos.
- Croquetó d’IGP Pollastre i capó del Prat rostit a la catalana, IGP Gall del Penedés i IGP Llonganisa de Vic amb DOP Oli Empordà, del restaurant Tapas 24.
- Molletes de galta ibèrica, DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya, IGP Poma de Girona amb DOP Oli Baix Ebre - Montsià, del restaurant Virens.
- Tàrtar de gamba blanca arrom amb noisette de DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya en torrada amb topping de DOP Avellana de Reus, del restaurant Riaskru.
- Botifarra artesana amb puré DOP Mongeta del Ganxet, DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya, IGP Calçot de Valls, cruixent de carbassó ecològic del Parc agrari del Baix Llobregat i allioli de DOP Pera de Lleida i oli DOP Les Garrigues, del restaurant Rooster and bubbles.
- Patata al forn amb DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya, pulled pork, ceba envinagrada, salsa de coriandre i praliné picant de DOP Avellana de Reus, del restaurant Dillos.
- Torrada d’ IGP Pa de Pagès Català amb hummus d’edamame i amanida de cirerols i espàrrecs verds ecològics del Parc agrari del Baix Llobregat amb DOP Oli Baix Ebre - Montsià, del restaurant Noru.
- Yakitori d’IGP Pollastre i capó del Prat brasejat amb salsa yakitori, del restaurant Kintsugi.
- Albergínia a la brasa amb kimchi de col xinesa i DOP Arròs del Delta de l’Ebre, praliné de cacauets salats i menta, del My fucking restaurant.
- Caneló de galta ibèrica amb compota d’IGP Poma de Girona, DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya i DOP Avellana de Reus amb oli DOP Siurana, del restaurant Xeixa.
- Truita de croissant i pernil ibèric amb DOP Oli Terra Alta i torradeta d’IGP Pà de Pagès Català, del restaurant Les truites.
- Rogel: fines capes de crocant amb dolç de llet i merenga italiana amb DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya, del restaurant Maru Botana.
- Gelat de DOP Pera de Lleida amb DOP Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya torrada i farigola. Gelat de DOP Avellana de Reus, sorbet de maduixes ecològiques del Parc agrari del Baix Llobregat. Sorbet d’IGP Poma de Girona al forn amb canyella. Gelat d’IGP Torrò d’Agramunt, del restaurant Delacrem.
- Brownie farcit amb nous i xocolata negra, crema d’avellanes i xocolata, topping de maduixes i cireres ecològiques del Parc agrari del Baix Llobregat i pols de festuc amb oli DOP Siurana i DOP Oli Terra Alta, del restaurant Cuvo Foods.