IGP Torró d’Agramunt
El torró tradicional
Si diem que som a Agramunt, probablement qui ho llegeix pensa en el torró. No en va, el torró d’Agramunt es remunta al 1741. Actualment el procés de la seva elaboració continua sent artesà. La IGP vetlla per la qualitat del producte i la seva elaboració. El Torró d’Agramunt és tradició, present i també futur.
Zona de producció i elaboració: municipi d’Agramunt.
Característiques: la seva recepta segueix sent la tradicional i consisteix en una barreja d’avellanes o ametlles, mel, sucre o xarop de glucosa, pa d’àngel i clares d’ou. Quan el percentatge mínim d’ametlla o avellana és del 46 %, es considera de categoria extra; si supera el 60 %, de categoria superior. Un producte amb un alt valor energètic gràcies als hidrats de carboni i greixos, principalment insaturats degut a la fruita seca, i una font de proteïnes gràcies a la clara d’ou.
igptorro@gestioiagramunt.com
973 39 17 32
L’Agramuntina SL
C/Sió, 2
Agramunt - 25310 (Lleida)
Tel. +34 973 39 03 85
torronslagramuntina@gmail.com
Torrons Àngel&Lluch, SL
Polígon Industrial camí Vell de Tàrrega, 17-19
Agramunt- 25310 (Lleida)
Tel. +34 973 39 00 30 / 616.10.36.49
info@torronslluch.com
Torrons Vicens, SL
Crta. de Tàrrega, s/n
Agramunt - 25310 (Lleida)
Tel. +34 973 39 06 07
torrons@vicens.com
Fèlix Artesans
C. Comtessa Aurembiaix, 5
Agramunt - 25310 (Lleida)
Tel. +34 973 39 03 19
torronsfelix@yahoo.es
Torrons Roig SA
Torrons Roig SA
Ctra. Local 303 Km. 19, 100
Agramunt - 25310 (Lleida)
Tel. +34 973 39 00 36
info@torronsroig.com
Acrimont Foods, SLU
Cr. Agustí Ros, núm. 2 bis, baixos "Edifici Riella"
Agramunt - 25310 (Lleida)
Tel.+34 973 39 23 84
virginias@virginias.net