Les DOPs i IGPs de Catalunya tornen a la taula de la Gala dels XVI Premis Gaudí

18.01.2025

Dissabte 18 de gener, la gala dels XVII PremisGaudí de l'Acadèmia del Cinema Català van tenir sabor de productes amb segell de qualitat i proximitat. I és que els assistents a l’acte programat a l’Auditori del Centre de Convencions Internacional de Fòrum de Barcelonavan poder gaudir d'un tast a peu dret amb productes alimentaris amb DOP - IGP.

Els actors, els artistes, els tècnics, els gestors i els diversos representants institucionals van tastar plats i picades preparats amb productes certificats de la DOP Oli de Les Garrigues, DOP Oli Siurana, DOP Oli de la Terra Alta Oli, DOP Oli del Baix Ebre - Montsià, DOP Oli de l’Empordà, DOP Arròs del Delta de l’Ebre, DOPs Formatge i Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya, DOP Pera de Lleida, DOP Avellana de Reus. IGP El Pota Blava Pollastre i Capó del Prat, IGP Patates de Prades, IGP Calçot de Valls, IGP Llonganissa de Vic, IGP Pa de Pagès Català, IGP Torró d’Agramunt, IGP Gall del Penedès i la DOP Mongeta del Ganxet.

Aquesta iniciativa és gràcies a l’acord de col·laboració entre l’Acadèmia del Cinema Català i la Federació Catalana DOP-IGP per sumar esforços. La Federació valora molt positivament  l’oportunitat de promoure els productes amb segell DOP i IGP en un moment en el qual se celebra la principal cita anual del cinema del nostre país: el lliurament dels guardons dels Premis Gaudí. Una nit per gaudir del cinema en català i un bon aparador pels productes certificats per la Unió Europea.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies

més informació Accepto